>> SUOMEKSI

HÅRKLIPPNINGAR OCH FÄRGNINGAR

IMG_20180425_121956.jpg

Håret är en stor del av ens utseende och bör passa ens ansiktsdrag, stil och personlighet. Det är absolut viktigt att du har en dig passande färg och form och att du har fått alla råd av din frisör för att kunna fixa håret hemma själv. Av oss får du härliga naturliga och glansiga färger och en hårklippning just för dig. Vi gör också mer utmanande bleknings och colour correction färgningar. Med en erfarenhet av över 10 år och intresse att utbila och skola sig mera kan du känna dig trygg hos oss. Ett bra slutresultat garanteras också av verktyg, saxar och maskiner, som är i toppen skick. Också de bästa tekniska produkterna garanterar ett bra slutresultat.

Hoss oss får man färgningar och klippningar både för män och kvinnor. För män finns också en lite lättare färgning, Reshade. Den är utmärkt för toning och utjämning av t.ex grått hår. Färgen får påverka i ca 5 min på tvättplatsen och hållbarheten av färgen är 4-6 veckor beroende på valda mörkhetsgraden.Alla våra kunder blir pålyssnade och vi respecterar varje kunds önskemål. Ifall något av kundens önskemål inte kan uppfyllas berättas det ärligt om så att kunden inte behöver bli besviken då ens önskemål inte blivit uppfyllt.

Ett friskt och vackert hår är varje looks A och Ö. Vi vill att du känner dig sjävsäker, vacker eller snygg då du stiger ut ur vår salong. Ditt hårs välmående är oerhört viktigt, så från oss hittar du också underbara hemmavårdprodukter som är valda just för dig och ditt hår.

Du kan bekanta dig med Living Proof hårstyling produkterna och hitta din nya favoritprodukt.

IMG_20180504_083459.jpg

FRISYRER

Av oss får du vackra brudfrisyrer, festfrisyrer, för fest som fest, och snabbfrisyrer till lite mera relaxed program, som t.ex. lillajulsfester eller om du är som en gäst på ett bröllop. Varför inte en frisyr för en fredagkväll med kompisar eller kanske bara i äran för att det är tisdag.

BRUDFRISYR

Din bröllopsdag kommer troligen att vara en av dina vikrigaste dagar och det är oerhört viktigt att du känner dig vacker och stilig, med samma som du ändå känner dig som dig själv. Vi vill alltså att du för den dagen får en frisyr som är just för dig. Frisyren borde passa bäraren och tillsammans med sminken och klänningen bilda en helhet som passar just dig. Smycken, blommor och slöja hämtar allti lite något extra till håret men är inte nödvändiga eller för alla. Brudfrisyren skall hålla hela långa dagen ända fram till nattens småtimmar utan att du skall behöva ge dina tankar åt saken.

Testfrisyren är för att vi kan tillsammans gå igenom olika tankar och ideer. Ta gärna med dig inspirationsbilder som du tycker om, så vi kan tillsammans göra dig dina drömmars brudfrisyr. Testfrisyren kommer inte att exakt att motsvara själva brudfrisyren då det är fråga om t.ex hålbarheten. Ifall man använder en massa hårspray och starka produkter kan man inte mera jobba med håret och testa olika alternativ. Dessa lämnar vi till själva bröllopsdagen då vi har redan en klar plan om vad vi skall göra. Läs mera om våra bröllopstjänster här (finska).

ifall du har någo frågor angående bröllopstjänter kan du ta o skicka e-post till adressen sabina@tribeauty.fi.

HÅRBEHANDLINGAR

Håret behöver ibland en extra boost och uppväckning för att få tillbaka lyster och glans.  Med samma får du ett lättare behandlat hår.

Ifall ditt hår är extra tort och i dåligt skick kan du välja som din hårbehandlng Olaplex som reparerar redan hända skador och hindrar nya från att uppstå. Behandlingen kan göras antingen som en skild two-step effektiv vård eller sen bl.a. tillsammans med en färgbehandling. Det är rekommenderat att använda Olaplex varje gång man går en blekningsbehandling, är det då fråga om slingor, blekning av topparna eller blekning av hela håret. Olaplex påverkar mera själva strukturen av håret medan många behandlingar påverkar bara ytan av håret.

Olaplex har också en tredje produkt som är en hemmavårdsprodukt som du kan använda för att uppehålla behandlingen som är gjord på salongen.

Les mer om Olaplex på adressen http://olaplex.se

Ibland behöver håret bara lite extra glans och släthet och då får du hjälp av Joicos K-Pak Color Therapy Luster Lock. Behandlingen ger en superfin glans och din hårfärg får en ny lyster. Efter behandlingen är ditt hår supermjukt. Ifall du tyckte om behandlingen kan du också köpa produkten hem.

HÅRFÖRLÄNGNINGAR

Med hårförlängningar kan du få mera längd, volym och olika nyanser i håret utan att färga.

Det finns ett stort urval olika färger och längderna varierar mellan 30cm och 60cm. Längderna kan lite variera beroende av färgen av förlängningarna. För hårförlängningarna bokar man en konsultationstid, under vilken man först granskar egna hårets skick och längd samt med vilken teknik man vill att det skall användas för hårförlängningarna; vi har att erbjuda antingen tejp eller mago förlängningar. Under konsulteringen evaluerar man mängden av håret som behövs samt vad kostnaden kommer att vara. Möjliga färgningar och klippningar före man sätter förlängningarna kommer man överens om också vid konsulteringstiden. I slutet av tiden beställs håret till kunden och en bokningsavgift skall betalas.  Efter detta kommer vi överens om en tid då hårförlängningarna skall lagas. Håret anländer oftast efter några vardagar.

Du kan ta o bekanta dig med hårförlängningarna på Simply Naturals hemsidor. Vi erbjuder Dual- Weft teiphårförlängningar och Mago-hårförlängningar.

För hårservice har vi att erbjuda finanstjänsten Innovoice ifall du är intresserad att få din service på avbetalning. Om du vill använda dig av Innovoice, är du snäll och tar upp ämnet vid konsultationstiden.

<< Gå till prislistan