IMG_20180425_121956.jpg

Rentoutumishetki Punavuoren sydämessä

Tribeauty Helsinki -salongissa voit rentoutua arjen vilskeen keskellä hiustenlaiton yhteydessä. Halusitpa sitten pientä freesausta ja saman värin sekä mallin siistimistä tai jotain aivan uutta hiuksillesi kuuntelen toiveitasi ja toteutan ne parhaani mukaan. Jokaiseen varattuun kampaamo tai parturiaikaan kuuluu lyhyt konsultaatio, jossa käydään läpi asiakkaan hiuksen historiaa ja asiakkaan toiveet. Ehdotan mielelläni sinulle uusia ideoita.

Kokemusta parturi-kampaajan ammatista minulta löytyy jo yli 10 vuotta ja ylläpidän ammattitaitoani käymällä säännöllisesti alan koulutuksissa.

Kampaamoleikkaus

Hyvin leikatut hiukset ovat avain helppoon ja vaivattomaan hiustenlaittoon kotona. Kun hiukset on leikattu juuri sinun hiustyypillesi ja kasvonpiirteillesi sopiviksi, ne korostavat luonnollista kauneuttasi. Parhaat, kunnossa pidetyt työvälineet takaavat hyvän lopputuloksen. Annan vinkit muotoilutuotteiden käyttöön ja hiustenmuotoiluun, jotta saat kampaamotasoisen kampauksen luotua itsellesi myös kotona.

Hiustenvärjäys

Oikeanlaiseen leikkaukseen yhdistettynä kauniin väriset ja kiiltävät hiukset antavat viimeisen silauksen täydelliseen lookiin. Luonnollisuus ja ihonväriisi sopivat sävyt takaavat kauniit ja eläväiset hiukset.

Hallitsen myös haastavammat color correction värjäykset sekä radikaalimmat muutokset. Asiakkaan on hyvä kuitenkin pitää mielessä, että kaikkea ei välttämättä voida toteuttaa yhdellä käsittelykerralla vaan isommat muutokset voivat vaatia aikaa. Työskentelen aina hiusten kuntoa kuunnioittaen ja hyväkuntoisuutta ylläpitäen. Esimerkiksi vaalennukset tarvitsevat usein muutaman käsittelyn. 

Pääsääntöisesti käytössäni ovat hajusteettomat Four Reasons Optima ja Kc Professional Luxima värisarjat sekä hellävarainen ja monipuolinen Kevin Murphyn väri. 

Mikäli mietit isompaa hiusten muutosta tai olet epävarma jostain voit soittaa liikkeeseemme niin voimme konsultoida alustavasti jo puhelimitse tai voit laittaa sähköpostia osoitteeseen sabina@tribeauty.fi. Voit myös varata itsellesi ajan nettiajanvarauksesta.

Parturileikkaus

Onnistunut ja harkiten tehty parturileikkaus on perusta miehen helpolle ja vaivattomalle hiustenlaitolle kotona. Käytössäni on sekä hiustenleikkauskoneet että terävässä kunnossa pidetyt leikkaussakset. Huomaathan, etten käytä leikkauksissa veistä. Mallia valittaessa tulee ottaa huomioon asiakkaan hiuksen rakenne, runsaus ja haluttu tyyli. Oikeanlainen muotoilutuotteiden käyttö ovat myös iso edellytys onnistuneelle frisyyrille. Opastan tuotteiden käyttöä parturikäynnin yhteydessä.

Kaikessa rauhassa suunniteltu ja toteutettu parturileikkaus takaa hyvän lopputuloksen. Istu siis alas, rentoudu ja nauti kuppi tuoretta kahvia tai teetä.

medium_KC_Color_Luxima_Men-A4-kuvana-1.jpg

Miesten hiusten sävytyspalvelu

Pesupaikalla tehtävällä Goldwellin Reshade sävyllä saadaan hiuksiin hiukan tummuutta tai sillä voidaan häivyttää harmaita hiuksia. Vastaava väri löytyy myös Kc Professional Luxima Men värisarjasta. Keskustellaan yhdessä kumpi vaihtoehto on parempi juuri sinulle. Värien annetaan vaikuttaa n. 5-10 minuuttia pesupaikalla ja värin intensiteetti vaihtelee 4-6 viikkoon riippuen valitusta tummuusasteesta.

HIUSHOIDOT

Hiukset tarvitsevat välillä hieman elvytystä ja buustausta saadakseen eloa ja kiiltoa. Hiushoidot tuovat hiuksiisi samalla hallittavuutta ja niistä tulee helppohoitoisemmat.

Mikäli hiuksesi ovat hieman huonossa kunnossa voit valita hoidoksesi Olaplex lisäpalvelun, joka korjaa jo syntyneitä vaurioita hiuksissa ja estää uusien syntymistä. Hoito voidaan tehdä joko erillisenä kaksivaiheisena tehohoitona tai sitten esim. värikäsittelyn yhteydessä. Suosittelen Olaplexia käytettäväksi aina kun hiukseen tehdään jonkinlainen vaalennuskäsittely, oli kyseessä sitten raidat, latvojen vaalennus tai koko hiuksen vaalennus.

Olaplexilla on myös kolmas kotihoitotuote joka ylläpitää salongissa tehtyä käsittelyä sekä uutuutena yleelliset shampoo ja hoitoaine.

Lue lisää Olaplexistä osoitteessa  https://olaplex.fi

Saatavilla myös Joicon K-Pak Hair Repair Systemin 4 stepin hoito, joka antaa kiiltoa, hallittavuutta ja vahvuutta vaurioituneille ja huonokuntoisille hiuksille. 4 stepin hoidon voi tehdä yksinään tehohoitona tai muun palvelun yhteydessä. Yksi 4 stepin hoitotuotteista K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor on valittu voittajaksi Stylist Choice Awardseissa jo 16 vuotta peräkkäin.

Hiukset saattavat joskus tarvita vain hieman lisäkiiltoa tai siloisuutta, jolloin avuksi on Joicon K-Pak Color Therapy Luster Lock tehohoito. Se antaa upean kiillon ja elvyttää hiustesi värin uuteen uskoon. Käsittelyn jälkeen hiuksesi ovat superpehmeät. Mikäli ihastuit lopputulokseen voit myös ostaa tehohoidon kotiin.

Voit lukea lisää Joicon K-pak sarjasta ja tuotteista tästä.

IMG_20180504_083459.jpg

KAMPAUKSET

Meiltä saat ihanat hääkampaukset sekä juhlakampaukset kaikenlaisiin juhliin. Puolen tunnin pikakampaus sopii hieman rennompaan menoon, esim. pikkujouluihin tai after workille tai miksei muuten vaan perjantain tai vaikka tiistain kunniaksi.

HÄÄKAMPAUS

Hääpäivä on yksi niistä päivistä jolloin haluat, että hiukset ja meikki ovat täydelliset ja juuri sinulle luodut. Meiltä saat kauniit ja kestävät hääkampaukset oli sitten kyseessä nutturakampaus, lettikampaus tai hieman klassisempi kampaus. Autan mielelläni jo suunnitteluvaiheessa, mikäli sinulla ei ole selkeää visioita siitä, minkälainen kampaus sinulle ja hääpukuusi sopisi. Koekampauksessa voimme kokeilla hieman eri vaihtoehtoja. Autan mielelläni myös mahdollisten hiuskorujen ja kukkien valitsemisessa. Lue lisää hääpalveluistamme tästä.

Pikakampaus

Pikakampaus on nopea tapa saada niin arkeen kuin juhlaan hieman luksusta. Tule paikalle, istu penkkiin puoleksi tunniksi ja nauti vaikka kuppi kahvia tai teetä sillä aikaa kun loihdin sinulle kampauksen. Pikakampaus sopii erinomaisesti pikkujouluihin, häävieraalle tai vaikka synttärijuhliin silloin kun aikataulu ei anna periksi niin, että voisit viettää kampaamossa tuntia. Yleisimmät valinnat ovat hiustenkiharrus, rento nutturakampaus tai jonkinlainen lettikampaus. Hiustensuoristus tai näyttävälle ponnarille laitto onnistuvat myös. Kunhan saavut paikalle puhtaalla hiuksella niin saamme sinut laitettua tuotapikaa juhlakuntoon. Huomaathan, että pikakampaus ei välttämättä ole pysyvyydeltään niin hyvä kuin juhlakampaus, sillä perusteellinen pohjatyö jää tekemättä!

HIUSTENPIDENNYKSET

Hiustenpidennyksillä voit saada hiuksiisi luonnollista runsautta, lisäpituutta vaivattomasti tai sävyeroja ilman hiustenvärjäystä. Värivaihtoehtoja on monia ja pituuksia löytyy alkaen 30cm aina 50cm asti. Pituusvalikoima voi vaihdella hieman sävyttäin. Simply Naturalin Mago pidennys on täydellinen hellävarainen menetelmä hiuksen tuuhennokseen kun taas Dual weft-teippipidennys sopii paremmin, jos kyseessä on isompi muutos esim polkkamittaisesta hiuksesta pitkäksi.

Varaa aika maksuttomaan konsultatioon, jossa käydään läpi hiustesi kunto, toiveesi pidennysten suhteen sekä ennen pidennystä mahdollisesti tarvittavat toimenpiteet kuten hiustenvärjäys ennen tai hiustenpidennysten laiton yhteydessä. Saat myös kustannusarvion toteutettavista palveluista ja hiusten hinnasta. Konsultaation jälkeen hiukset tilataan asiakkaalle ja niistä peritään varausmaksu. Tämän jälkeen sovitaan aika, jolloin pidennykset laitetaan. Hiukset saapuvat yleensä parissa arkipäivässä.

Voit käydä tutustumassa Simply Naturalin hiustenpidennyksiin tästä. Tribeautyssa Dual Weft- teippinauha sekä Mago-hiustenpidennys.

Meillä on tarjolla rahoituspalvelu Innovoicen kautta mahdollisuus osamaksuun hiuspalveluihin. Mainitsethan konsultoinnissa, mikäli haluat käyttää osamaksua.

<< Siirry hinnastoon