Kestopigmentoinnit

Ylä- ja alarajaus heti käsittelyn jälkeen.

Ylä- ja alarajaus heti käsittelyn jälkeen.

Mitä, jos antaisit ammattilaisen tuoda kasvojesi parhaat piirteet esiin?

Kestopigmentoinnilla eli kosmeettisella tatuoinnilla korostetaan kulmakarvoja, silmän- sekä huultenrajoja. Kaikissa pigmentoinneissa pyritään korostamaan ja parantamaan kasvojen luonnollista muotoa, tietenkin asiakkaan toiveita kunnioittaen. Pigmentoinnit ovat huoleton ja pitkäaikainen tapa tuoda esiin omien kasvojen parhaat piirteet.

Pigmentointi nopeuttaa aamurutiineja ja helpottaa päivittäistä meikkaamista, mutta näyttää luonnolliselta myös meikittöminä päivinä. Pigmentointien tekoon käytän Euroopassa valmistettavia Phibrows ja Phicontour -tuotteita.

Ensimmäinen pigmentointi & Jälkipigmentointi

Ensimmäinen pigmentointi tehdään iholle aina kaksi kertaa. Huolellinen suunnittelu etukäteen on tärkeää pigmentoinnin onnistumisen kannalta. Jälkipigmentoinniksi kutsutussa toisessa käsittelyssä asiakkaalla on vielä mahdollista esittää toiveita muodon ja värin suhteen. Jälkipigmentointi on aina välttämätön tasaisen ja pysyvän pigmentoinnin saavuttamiseksi. Tribeautyn pigmentointihinnat sisältävät myös jälkipigmentoinnin.

Lue lisää ensimmäisestä- ja jälkipigmentoinnista.

Tutustu jälkihoito-ohjeisiin.

Pigmentoinnin kesto

Pigmentoinnin kesto on iholla 1-5 vuotta. Haalistumiseen vaikuttavat ihon yksilölliset tekijät sekä käsitelty alue. Yleensä kestopigmentointia vahvistetaan noin kahden vuoden välein. Vahvistukseen on hyvä tulla ennen kuin pigmentoinnin väri ja muoto ovat kokonaan hävinneet; vahvistaminen tulee edullisemmaksi, sillä tällöin pigmentointia ei tarvitse aloittaa täysin alusta.

Lue mitkä ovat kestopigmentoinnin vaatimukset/kenelle pigmentointi voidaan tehdä. 

Ilmainen konsultointi

Miksi valita Tribeauty? Sinulle, joka haluat korostaa omia parhaita puoliasi luonnollisella ja hienostuneella tavalla. Pigmentoinnit yli 7 vuoden kokemuksella.

Tule keskustelemaan ja katsomaan kuvia tehdyistä kestopigmentoinneista. Varaa aika maksuttomaan konsultointiin puhelimitse numeroon 045-1216696 / Satu Huikko. Voit varata aikasi myös netistä. Konsultoinnit vaativat ennakkoajanvarauksen! Huomioithan, että ajanvaraus on sitova, vaikka palvelu veloitukseton. Peruuttamatta jätetyistä konsultaatioajoista perimme 100 €.

Pigmentointivärit

Huulten pigmentointi ombre -tekniikalla.

Huulten pigmentointi ombre -tekniikalla.

Pigmentointiin käytettäviä värisävyjä löytyy useita, joista valita kunkin asiakkaan persoonaan ja tyyliin sopiva. Värejä on vaaleista tummiin ja kylmistä lämpimiin. Kaikkia pigmentointivärejä voidaan myös sekoittaa keskenään, joten eri vaihtoehtoja on rajattomasti.

Tribeautyssa käytettävät ruskeat pigmentointivärit eivät muutu pigmentoinnin haalistumisen myötä punertaviksi, joten myös ruskeiden silmänrajauspigmentointien tekeminen on mahdollista eikä punaiseksi muuttuvia kulmakarvojakaan enää tarvitse pelätä.

Värit ovat hygienisesti pakattuja ja allergiatestattuja. Ne eivät sisällä yleisimpiä allergeeneja, kuten hajusteita tai hiusten, kulmien ja ripsien värjäyksessä käytettäviä aineita. Pigmentointi on loistava vaihtoehto erilaisista kosmetiikka-allergioista kärsiville tai muuten herkkäihoisille. Värit eivät sisällä myöskään raskasmetalleja, joten ne soveltuvat myös nikkeliallergikoille.

Pigmentointi miehelle

Kestopigmentointi sopii erinomaisesti myös miehille. Pigmentoinnin avulla särmikkyyttä voidaan lisätä esimerkiksi tuuhentamalla tai ”jatkamalla” kulmakarvoja. Piirtämällä pienen pieniä pisteitä aivan ripsirajaan saadaan katseesta intensiivisempi ja silmät tuotua paremmin esiin ilman, että lopputulos näyttää meikatulta. Erityisesti microblading on miehille sopiva.

Kestopigmentoinnin vahvistus

Kulmapigmentointi karvatekniikalla.

Kulmapigmentointi karvatekniikalla.

Vahvistuksella tuodaan esiin haalistuneet pigmentoinnit. Tarvittaessa väriä voidaan korjailla tai muotoa muuttaa. Kestopigmentointia on hyvä vahvistaa muutaman vuoden välein. Vahvistukseen on hyvä tulla ennen kuin pigmentoinnin väri ja muoto ovat kokonaan hävinneet; vahvistaminen tulee edullisemmaksi, sillä tällöin pigmentointia ei tarvitse aloittaa täysin alusta.

Vanhan pigmentoinnin vahvistaminen maksaa noin puolet uuden pigmentoinnin hinnasta, asiakkaan tarpeista ja toiveista sekä vanhan pigmentoinnin kunnosta riippuen. Jos väristä on lähtenyt jo suurin osa, voi jälkipigmentointi tulla tarpeeseen. Yleensä vahvistukseen riittää kuitenkin yksi käyntikerta. Mitä tyytyväisempi olet pigmentointiisi, sitä parempi huoli siitä kannattaa pitää. Kun vahvistukseen tulee ajoissa, niin voi olla varma, että pigmentoinnista saa täsmälleen samanlaisen kuin se oli aiemmin.

Pigmentoinnin pysyvyyteen vaikuttaa ihotyypin ja pigmentoitavan alueen lisäksi mm. valittu väri. Pääsääntöisesti esimerksiksi vaalean ruskeita kulmakarvoja täytyy vahvistaa useammin kuin tumman ruskeita. Mustista eyelinereista saa nauttia pitkään.

Lue lisää pigmentointivärin haalistumisesta.  

Epäonnistuneiden kestopigmentointien korjaukset

Etkö ole tyytyväinen nykyiseen kestopigmentointiisi?

Olen erikoistunut epäonnistuneiden kestopigmentointien korjauksiin. Muotoa ja väriä voidaan muokata joissakin tapauksissa, mutta aina korjaaminen ei ole mahdollista. Soita 045-1216696 ja varaa aika konsultaatioon, niin katsotaan yhdessä, miten voin tehdä vanhasta pigmentoinnistasi enemmän Sinun näköisesi!

Lue lisää pigmentointikonsultoinnista 

Pigmentointien korjauksia blogissa

Värikorjaus

Epäonnistuneen microblading työn korjaus.

Epäonnistuneen microblading työn korjaus.

Joskus heikkolaatuiset ruskeat pigmentointi- ja microblading -värit muuttuvat haalistuessaan lämpimämmän sävyiseksi. Vahvistuspigmentoinnissa tällainen värimuutos voidaan korjata harmaan tai ruskean sävyisellä pigmentointivärillä. HUOM! Tribeautyssa käytetyt värit ovat markkinoiden uusinta teknologiaa eivätkä värit muutu haalistuessaan punertaviksi.

Liian tumman sävyistä pigmentointia on vaikea korjata täysin, mutta esimerkiksi muotoa voidaan jossain tapauksessa muuttaa paremmin kasvojen muotoon ja persoonaan sopivaksi.

Sinertäväksi muuttuneita kulmapigmentointeja on mahdollista korjata punaruskeilla ja oransseilla sävyillä, jolloin tavoitteena on saada pigmentoinnista ruskea tai harmaa. Sinertävät eyelinerpigmentoinnit voidaan korjata käyttämällä mustaa pigmentointiväriä, jossa sinistä pigmenttiä ei ole lainkaan mukana.

Varaathan ajan konsultointiin, jos pigmentointisi vaatii värin korjausta.

Lue lisää pigmentointien korjauksista blogistamme.

Pigmentoinnin korjaus vai poisto

Nyrkkisääntönä voidaan pitää esimerkiksi sitä, ettei liian tummaa pigmentointia ole mahdollista vaalentaa toisella pigmentoinnilla. Pigmentoinnin poistoa kannattaa harkita esimerkiksi silloin kun on odotettavissa, että korjauskertoja tarvittaisiin lukuisia. Esimerkiksi jos kulmapigmentoinnin sävy on voimakkaasti sinertävä ja tavoitteena olisi saada väristä lämpimän ruskea.

Kudokseen levinneitä silmänrajauksia ei kannata korjata toisella pigmentoinnilla.
Symmetriaa ei ole mahdollista korjata niin, että pigmentoinnista tulisi kapeampi tai lyhyempi.

Kestopigmentoinnin ollessa liian massiivinen tai jos väriä on asiakkaan makuun väärässä paikassa, suositeltavampaa korjauksen sijaan on poistaa ei-haluttu väri. Jos ei-toivottua pigmentointiväriä on ollut iholla ilman selvää haalistumista esimerkiksi yli 5 vuotta, ei sen korjaaminen toisella pigmentoinnilla ole suositeltavaa.

Varaathan ajan konsultointiin, mikäli et ole tyytyväinen nykyiseen pigmentointiisi.

<< Siirry hinnastoon