Geelikynnet

Geelikynnet

geelikynnet

Huolitellut kynnet sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Rakennekynsillä saa lisää pituutta tai vaihtoehtoisesti geelillä voidaan ainoastaan vahvistaa omaa luonnonkynttä. Geeli- tai rakennekynsiin on mahdollista luoda kaunis ranskalainen manikyyri tai värilakkaus. Kynnet kannattaa huollattaa noin 3-4 viikon välein.

geelilakkaus

Geelilakkaus on normaalia kynsilakkaa kestävämpi vaihtoehto. Lakkaus kestää sormen kynsissä noin 3-4 viikkoa ja varpaankynsissä vielä pidempään. Ennen lakkausta kynnet muotoillaan ja kynsinauhat siistitään. Kynsiä voi normaalisti lyhentää kotona viilalla. Geelilakkaus poistetaan siihen tarkoitetulla poistoaineella ja tilalle tehdään uusi lakkaus. Valikoimassa on yli 70 värisävyä.

Geelilakkaus

Geelilakkaus

Manikyyri

Voit myös valita perinteisen manikyyrin. Ennen lakkausta kynnet muotoillaan ja kynsinauhat siistitään. Manikyyriä varten suosittelemme tuomaan oman lakan, jotta saat juuri haluamasi värisävyn tai ranskalaisen lakkauksen.

poisto

Geelikynnet ja geelilakkaus kannattaa aina poistattaa ammattilaisen luona, jolloin omat kynnet eivät turhaan rasitu. Emme huolla tai poista akryylikynsiä.

<< Siirry hinnastoon