Klassinen ripsienpidennys 7-11mm 0.15 C

Klassinen ripsienpidennys 7-11mm 0.15 C

RIPSIENPIDENNYKSET

Ripsienpidennykset ovat kiireisten aamujen pelastus ja kauniin katseen salaisuus. Klassisessa ripsienpidennyksessä liimataan yksi kuitu yhteen omaan ripseen. Volyymitekniikalla yhteen omaan ripseen liimataan volyymiviuhka, joka koostuu 2-6 ohuesta volyymikuidusta.

Oikein laitettuna ripsienpidennykset eivät vahingoita omia ripsiäsi vaan ripset pääsevät vapaasti kasvamaan ja tippuvat omassa luonnollisessa tahdissaan pois. Ripsihuollossa uusiin kasvaneisiin luonnonripsiin asennetaan uudet ripsikuidut sekä ylikasvaneet kuidut irrotetaan varovasti ja korvataan uusilla.

Klassiset vai volyymit?

Suunnittelen ripset aina yhdessä asiakkaan kanssa ja arvioin asiakkaan ripsien oman kunnon. Olen erikoistunut erittäin luonnollisiin ripsienpidennyksiin molemmilla tekniikoilla. Myös toivottu lopputulos vaikuttaa ripsien valintaan. Kuituja on eri paksuutta, pituutta sekä kaarevuutta. Valinta kannattaa jättää ammattilaiselle, jolloin varmistetaan että ripsikuidut pysyvät mahdollisimman hyvin ja ovat kantajansa näköiset. Liian pitkät ja raskaat kuidut voivat rasittaa omia ripsiä ja tippuvat usein ennen aikojaan pois. Ripsihuollossa on mahdollisuus vaihtaa klassiset ripset volyymeihin tai toisinpäin. Myös näiden kahden tekniikan sekoittelu antaa uudenlaista ilmettä. Hybridit ovat siis sekoitus volyymi- ja klassista ripsitekniikkaa. Tällä tekniikalla on mahdollista lisätä tuuheutta erittäin luonnollisesti. Jos olet kiinnostunut tästä varaa aika volyymiripsiin ( tai volyymiripsihuoltoon, jos sinulla on jo ripsienpidennykset. )

Volyymiripset 8-11 0.05 CC

Volyymiripset 8-11 0.05 CC

Huomioitavaa:

 • Ripsienpidennystä ei voi tehdä jos sinulla on silmätulehdus tai silmäsi ovat ärtyneet.

 • Jos olet ottanut ripsien kestotaivutuksen tai ripsipermanentin tulee sinun odottaa noin 2-3 kuukautta sen laitosta, jotta taivutuskäsittelyä ei enää ole ripsissä.

  Taipuneet ripset vaikeuttavat ripsikuitujen kiinnittämistä ja taivutusaineet voivat häiritä ripsiliiman kiinnittymistä.

 • Varatessasi huoltoaikaa varaa mieluummin liian pitkä kuin lyhyt aika, jotta ehdimme varmasti huoltaa ripsesi. Ripsihuollon hinta määräytyy käytetyn ajan mukaan.

 • Ripsienpidennysten ikäraja on 16- vuotta ja emme tee ripsiä henkilölle, joka on aiemmin saanut allergisen reaktion ripsiliimasta.

Ripsienpidennysten kotihoito:

 • Vältä ripsien hankaamista sekä öljypohjaisia puhdistustuotteita

 • Ripset viimeistellään kiinnitysaineella, joka kovettaa liiman 3 minuutissa. Voit siis huoletta kastella ripset jo saman päivän aikana.

 • Muista pestä ripset päivittäin. Suosittelen välttämään vanulappujen käyttöä sillä niistä irtoaa nukkaa ripsiin. Ripsien pesemiseen suosittelen Ekopharman vadelma-puhdistusvaahtoa, joka sopii myös kasvojen puhdistamiseen.

 • Älä taivuta ripsiä ripsentaivuttimella.

 • Ripsiväriä voi käyttää, mutta tulethan puhtailla ripsillä huoltoon. Ripsiväri jää helposti kiinni ripsen pintaan, jolloin liima ei pääse kunnolla tarttumaan luonnonripseen.

 • Käytä ripsiharjaa, älä ripsikampaa. Uuden harjan saat aina tarvittaessa mukaasi huollon tai ripsienlaiton yhteydessä. Voit myös tuoda ripsiharjasi puhdistettavaksi kun tulet huoltoon.

Kaipaatko lisätietoa?

Lue kattava blogi-postaus ripsipidennyksistä. Lisää kuvia löydät galleriasta sekä Instagramista tribeauty_anna

<< Siirry hinnastoon