Pigmentoinnin ja microbladingin hoito-ohjeet

Huulten 3d-rajaus heti ensimmäisen käsittelyn jälkeen.

Huulten 3d-rajaus heti ensimmäisen käsittelyn jälkeen.

Pigmentoinnista lähtiessä asiakas saa mukaansa kirjalliset kotihoito-ohjeet. Hoito käydään yhdessä suullisesti läpi. Kestopigmentointi ja microblading näyttävät 4-7 päivän ajan tummemmalta kuin lopullinen väritulos. Noin viikon kuluessa kaikki ylimääräinen väri hilseilee pois kuolleen ihosolukon mukana. Huolellisella hoidolla voi itse vaikuttaa paljonkin siihen, miltä pigmentoitu alue näyttää ja tuntuu paranemisaikana.

Tribeautyssa tehtyjen pigmentointien ja microblading -kulmien päälle ei tule kovaa rupea, kun aluetta hoidetaan ohjeiden mukaan. Yleensä hilseily on kevyttä ja huomaamatonta. Pigmentoinnin hoito on kaiken kaikkiaan muutenkin yleensä helpompaa kuin ennalta osaisi odottaa. Pigmentoinnin jälkeen iholle levitetään rauhoittavaa geeliä, joka edistää värin pysymistä ihossa. Geelin imeytymisen ajan ihoa hemmotellaan kylmäkääreellä.

Kulmakarvat näyttävät usein hyvältä jo pari tuntia käsittelyn jälkeen kun mahdollinen punoitus on lakannut. Väri haalistuu yleensä noin 20-50 %.
Silmänrajausten pigmentoinnin jälkeen saattaa esiintyä turvotusta parin ensimmäisen vuorokauden aikana. Pahimmillaan turvotus on yleensä pigmentointia seuraavana aamuna.
Huulten pigmentointi voi laukaista huuliherpeksen siihen taipuvaisilla. Oireiden ilmaantuessa käytä välittömästi Zoviraksia, SoreFix tai muuta vastaavaa voidetta.
Kestopigmentoinnin jälkeen ei voi luovuttaa verta 4 kuukauteen.

Eyeliner pigmentointi häivytyksellä heti käsittelyn jälkeen.

Eyeliner pigmentointi häivytyksellä heti käsittelyn jälkeen.

Miten hoidan pigmentoituja alueita kotona?

 • Pigmentoinnissa ja microbladingissa käynnin jälkeen tulee kolmen päivän ajan välttää voiteiden, voimakkaiden pesuaineiden ja meikkien käyttöä käsitellyillä alueilla.

 • Käsitelty alue huuhdellaan runsaalla vedellä kahdesti päivässä.

 • Hikoiluttavaa urheilua tulee välttää noin 3 päivän ajan.

 • Auringossa oleskelua, solariumia, uimista, saunomista ja voimakasta hikoilua, kuten hot joogaa, tulee välttää noin viikon ajan.

 • Käsitellyt alueet voi tarvittessa suojata aurinkovoiteella.

 • Pigmentoinnin jälkeen syntyvää hilseilyä ei saa raapia eikä irrottaa.

 • Silmäluomien turvotusta voi vähentää ensimmäisinä päivinä hautomalla luomia kylmällä ja kuivalla (esim. kylmämaski) 2-3 kertaa päivässä enintään 5 minuuttia kerrallaan.

Näitä ohjeita tulee noudattaa myös jälkipigmentoinnin jälkeen.

Kotihoitovoide kestopigmentoinnin ja microbladingin hoitoon.

Kotihoitovoide kestopigmentoinnin ja microbladingin hoitoon.

Phibrows Skin Candy -hoitovoide pigmentoinnin hoitoon

 • Skin Candy -hoitovoidetta käytetään kestopigmentoinnin jälkeen kulmien ja huulten kestopigmentoidun alueen hoitoon 7-10 päivän ajan.

 • Ohuesti ja helposti levittyvää Skin Candy -voidetta käytetään ensimmäiset 2-4 päivää pigmentoinnin jälkeen 3-5 kertaa päivässä. Tämän jälkeen riittää muutama levityskerta päivässä loppu viikon ajan.

 • Hoitotuote pitää juuri pigmentoidut alueet pehmeinä, vähentää kiristävyyden tunnetta sekä suojaa ihoa.

 • Jälkihoitoaine tukee myös ihon paranemista ja edesauttaa siten värin jäämistä.

 • Hoitotuote on pakattu pieneen kätevään pumppu pulloon. Voide levitetään juuri pestyillä käsillä tai pumpulipuikolla.

 • Saatavana myös 50 suojakertoimella: Skin Candy Sun & Sweat Protection -voide sopii erinomaisesti paljon ulkoileville ja aktiiviurheilijoille.

Hinta 17 euroa / 10 ml

Näitä ohjeita noudattamalla on ihon paraneminen nopeampaa, vältät mahdolliset infektiot ja lopullinen väritulos on toiveiden mukainen. Ongelmien tai kysymysten ilmaantuessa ota rohkeasti yhteyttä!

<< Takaisin kestopigmentointien etusivulle

<< Hinnastoon