meikkauspalvelut

WE7L2671_small.jpg

Tribeautysta saat meikin kaikkiin tarvitsemiisi tilanteisiin. Kaikilla ammattilaisillamme on meikkaamisesta yli 10 vuoden kokemus. Onnistunut meikki on kantajansa näköinen ja pitkäkestoinen. Halutessasi voit tuoda meikkiin tullessasi kuvia sinua miellyttävistä tyyleistä.

PÄIVÄMEIKKI

Päivämeikissä koko kasvot ehostetaan juhlameikkiä kevyemmin. Se korostaa kasvojesi parhaita puolia luonnollisella ja hillityllä tavalla. Päivämeikki sopii esimerkiksi tärkeisiin tapaamisiin, kuten työhaastatteluihin tai mihin tahansa tilaisuuteen, jossa on tärkeää olla parhaimmillaan. Iltatilaisuuksiin suosittelemme juhlameikkiä.

JUHLAMEIKKI

Säväytä juhlissa upealla iltameikillä! Astu tärkeään tilaisuuteen kauniimpana ja itsevarmempana.  Ammattilaistemme tekemänä meikki kestää koko päivän sekä pitkänkin illan ja voit keskittyä meikin korjailun sijaan juhlimiseen.
Juhlameikin hinta sisältää ripsitupsut ja niiden kiinnityksen. Juhlameikki voidaan toteuttaa myös esimerkiksi kuvausmeikkinä.

helen_small.jpg

HÄÄMEIKKI

Häämeikki tekee päivästäsi ikimuistoisen. Tutustu hääsivuihimme. 

ERIKOISMEIKIT

Meiltä saat myös erikoisemmat meikit teemajuhliin, naamiaisiin tai polttareihin. Halusitpa sitten olla kissanainen, Lumikki, Kleopatra tai dragqueen, Me viimeistelemme tyylisi.

Erikoismeikit 85 € / h. Ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse. Soita 045-121 6696 ja kysy lisää!

 

 

MEIKKIOPASTUKSET

Opastukset sopivat kaiken ikäisille, sillä siinä huomioidaan aina kunkin asiakkaan henkilökohtaiset toivomukset, tyyli ja persoona. Meikkiopastus on hyvä lahjaidea kelle tahansa kauneutta rakastavalle vaikkapa lahjakortin muodossa!

Kaipaako meikkityylisi uusia ideoita vai tarvitsetko apua perusasioihin?

Tule meikkiopastukseen katsomaan, kuinka saat tuotua kasvojesi parhaat puolet esiin ja piilottamaan ne joihin olet vähemmän tyytyväinen. Meikkiopastuksessa voidaan opetella tekemään tyyliisi sopiva päivä- tai juhlameikki. Saat vinkkejä niin siveltimien kuin värienkin käyttöön.

Valittavana on opastus päivä- tai ilta/juhlameikkiin sekä meikkiopastus kulmakarvojen ehostamiseen. Katso meikkauksen ja meikkiopastuksen hinnasto!

Meikkiopastus päivämeikkiin 75 min

Päivämeikin opastuksessa keskitytään enemmän joko silmä- tai huulimeikin tekoon. Koko kasvot ehostetaan kevyesti. Meikkiopastuksessa painotetaan juuri niitä asioita, jotka asiakas kokee haastavaksi ja haluaa oppia. Opastuksessa edetään asiakkaan tahtiin, jotta siitä saadaan paras mahdollinen hyöty.

sonja_samll.jpg

Päivämeikin meikkiopastuksessa käydään läpi:

 • Työvälineet

 • Värien käyttö

 • Meikkipohjan tekeminen

 • Kulmakarvat

 • Poskipunan käyttö

 • Silmämeikki

 • Huulimeikki

Meikkiopastus iltameikkiin 90 min

Iltameikin opastuksessa keskitytään päivämeikkiä voimakkaamman joko silmä- tai huulimeikin tekoon. Koko kasvot ehostetaan. Iltameikkiopastus sopii etenkin meikkaajalle, jolla on meikkaamisen perusteita hallussa jo ainakin jonkin verran. Opastuksessa keskitytään juuri niihin asioihin, joissa asiakas kokee hänellä olevan eniten opittavaa.

Meikkiopastuksessa iltameikkiin käydään läpi:

 • Työvälineet

 • Värien käyttö

 • Meikkipohjan tekeminen

 • Miten juuri sinun kasvoistasi tuodaan esille parhaat piirteet (korostus ja varjostus)

 • Kulmakarvat

 • Silmämeikki

 • Poskipunan käyttö

 • Huulimeikki

Meikkiopastus kulmakarvojen ehostamiseen 50 min

Monelle naiselle kulmakarvojen meikkaaminen on jokapäiväisessä laittautumisessa kaikkein haastavin osuus.

Kulmien värjäys ja muotoilu helpottavat arkisia aamuja, mutta miten ammattilainen viimeistelisi kulmakarvasi täydellisiksi? Kulmakarvoihin keskittyvässä opastuksessa aloitetaan värjäyksellä ja muotoilulla, jonka jälkeen siirrytään meikkipöydän ääreen etsimään paras ja toivottavasti helpoin ratkaisu kulmakarvojen meikkaukseen.


Lue lisää Tribeautyn kulmakarvapalveluista:
 

Sadun kirjoittama blogi-juttu kulmakarvoista

Kulmat ja ripset

Kestopigmentoinnit

Microblading

 

<< Takaisin hinnastoon