RIPSIENPIDENNYKSET

Klassinen ripsienpidennys 0.15 7-11mm

Klassinen ripsienpidennys 0.15 7-11mm

Ripsienpidennykset ovat kiireisten aamujen pelastus ja kauniin katseen salaisuus. Klassisessa ripsienpidennyksessä liimataan yksi kuitu vain yhteen omaan ripseen. Volyymitekniikalla yhteen omaan ripseen liimataan volyymiviuhka, joka koostuu 2-6 ohuesta volyymikuidusta.

Oikein laitettuna ripsienpidennykset eivät vahingoita omia ripsiäsi vaan ripset pääsevät vapaasti kasvamaan ja tippuvat omassa luonnollisessa tahdissaan pois. Ripsihuollossa uusiin kasvaneisiin luonnonripsiin asennetaan uudet ripsikuidut sekä ylikasvaneet kuidut irrotetaan varovasti ja korvataan uusilla.

Klassiset vai volyymit? Suunnittelen ripset aina yhdessä asiakkaan kanssa ja arvioin asiakkaan ripsien oman kunnon. Olen erikoistunut erittäin luonnollisiin ripsienpidennyksiin molemmilla tekniikoilla. Myös toivottu lopputulos vaikuttaa ripsien valintaan. Kuituja on eri paksuutta, pituutta sekä kaarevuutta. Valinta kannattaa jättää ammattilaiselle, jolloin varmistetaan että ripsikuidut pysyvät mahdollisimman hyvin ja ovat kantajansa näköiset. Liian pitkät ja raskaat kuidut voivat rasittaa omia ripsiä ja tippuvat usein ennen aikojaan pois. Ripsihuollossa on mahdollisuus vaihtaa klassiset ripset volyymeihin tai toisinpäin. Myös näiden kahden tekniikan sekoittelu antaa uudenlaista ilmettä.

Ripsienpidennystä ei voi tehdä jos sinulla on silmätulehdus tai silmäsi ovat ärtyneet. Jos olet ottanut ripsien kestotaivutuksen tulee sinun odottaa noin 2-3 kuukautta sen laitosta, jotta taivutuskäsittelyä ei enää ole ripsissä. Taipuneet ripset vaikeuttavat ripsikuitujen kiinnittämistä ja taivutusaineet voivat häiritä ripsiliiman kiinnittymistä. Jos epäilet allergiaa tai yliherkkyyttä suosittelen tulemaan maksuttomaan konsultaatioon ennen ajan varaamista. Varatessasi huoltoaikaa varaa mieluummin liian pitkä kuin lyhyt aika, jotta ehdimme varmasti huoltaa ripsesi. Ripsihuollon hinta määräytyy aina käytetyn ajan mukaan.

Kaipaatko lisätietoa? Lue kattava blogi-postaus ripsipidennyksistä.

Ripsienpidennysten kotihoito:

  • Vältä ripsien hankaamista sekä öljypohjaisia puhdistustuotteita

  • Muista pestä ripset päivittäin. Suosittelen välttämään vanulappujen käyttöä sillä niistä irtoaa nukkaa ripsiin. Ripsien pesemiseen suosittelen Ekopharman vadelma-puhdistusvaahtoa tai Lashloversin puhdistusgeeliä. Molemmat sopivat koko kasvojen pesuun.

  • Älä taivuta ripsiä

  • Ripsiväriä voi käyttää, mutta tulethan puhtailla ripsillä huoltoon. Ripsiväri jää helposti kiinni ripsen pintaan, jolloin liima ei pääse kunnolla tarttumaan luonnonripseen.

  • Käytä ripsiharjaa, älä ripsikampaa.

<< Siirry hinnastoon