Microblading – luonnollisin kestopigmentointitekniiikka

Microblading -kulmat heti ensimmäisen käsittelyn jälkeen sekä 4 vuotta aiemmin tehty eyeliner pigmentointi.

Microblading -kulmat heti ensimmäisen käsittelyn jälkeen sekä 4 vuotta aiemmin tehty eyeliner pigmentointi.

Mitä, jos antaisit ammattilaisen tuoda kasvojesi parhaat piirteet esiin?

Microblading on täysin manuaalinen kestopigmentointitekniikka, joka mahdollistaa todella luonnollisen ja hienostuneen lopputuloksen. Siinä käytetään rivissä olevista pienistä neuloista koostuvaa terää, joka on suunniteltu yksittäisen kulmakarvan mahdollisimman tarkkaan jäljittelyyn. Microblading sopii hyvin vaihtoehdoksi, vaikka kulmakarvoja ei ole luonnostaan lainkaan. Sillä voidaan täydentää kulmakarvoissa olevia aukkoja sekä korjata väriä, muotoa ja symmetriaa. Käsittelyllä pyritään tuomaan kasvojen parhaat puolet esiin. Lähtökohdaksi microblading käsittelyyn otetaan kasvojen ja kulmien väri ja muoto, mutta myös isommat muutokset ovat mahdollisia toteuttaa. Pigmentoidut kulmat ovat helppo ja pitkäaikainen tapa tuoda ilmeikkyyttä ja ryhdikkyyttä kasvoihin myös meikittöminä päivinä.

Microblading Helsinki

Microblading Helsinki

Ilmainen konsultointi

Tule keskustelemaan ja katsomaan kuvia tehdyistä kestopigmentoinneista. Varaa aika maksuttomaan konsultointiin puhelimitse numeroon 045-1216696 / Satu Huikko. Voit varata aikasi myös netistä. Konsultoinnit vaativat ennakkoajanvarauksen!

Hoidon kulku

Ennen käsittelyn aloittamista kulmat mitataan ja piirretään kynällä, jotta ne istuvat kasvojen luustoon ideaalisesti ja symmetrisesti. Tämän jälkeen tehdään asiakkaan toiveiden mukaisia korjauksia muotoon, mikäli niihin on tarvetta. Kaikki toiveet otetaan huomioon. Piirrosta ei pyyhitä pois vaan ensimmäiset karvat pigmentoidaan suoraan piirroksen päälle. Ihon puuduttaminen aloitetaan vasta, kun on varmistettu, että kulman muoto ei pääse katoamaan. Käsittelyn alussa iholla voi tuntua raapimisen ja nipistelyn tunnetta.

Lisää muodon suunnittelusta ja siihen vaikuttavista tekijöistä voit lukea blogista.

Jälkipigmentointi

Kuten tavallinen kestopigmentointikin, ensimmäinen microblading tehdään iholle aina kaksi kertaa. Jälkipigmentointi eli “touch up” on tärkeä osa onnistuneita microblading -kulmia. Tässä toisessa käsittelyssä varmistetaan tasainen tarttuvuus ja hyvä pysyvyys sekä tarkastetaan, onko muoto ja väri asiakkaan tarpeisiin juuri sopiva. Hinnastomme sisältää myös jälkikäsittelyn. Jälkipigmentointi voidaan tehdä aikaisintaan 4 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä.

Lue milloin microblading -käsittelyä ei voida tehdä. 

Lue blogistamme vinkit onnistuneeseen microblading lopputulokseen!

Microblading Helsinki

Microblading Helsinki

Microblading vai tavallinen kestopigmentointi?

Varaa aika ilmaiseen konsultointiin, jos olet epävarma sopisiko Sinulle paremmin pigmentointitekniikaksi laitteella tehty 3d-pigmentointi vai microblading. Tavallinen kestopigmentointi soveltuu yleensä paremmin vanhan pigmentoinnin vahvistukseen tai korjaamiseen kuin microblading. Mikäli haluat korjata tai vahvistaa vanhaa pigmentointia microblading -tekniikalla, on konsultointikäynti etukäteen suositeltavaa. Palaa kestopigmentointien etusivulle tästä.

Lue lisätietoja microbladingin ja kestopigmentoinnin eroista!

Terveydelliset esteet microbladingin ottamiselle ovat samat kuin tavallisessa pigmentoinnissa. Lue lisää täältä.

Microblading kesto

Microbladingissa pigmenttiä menee ihoon vähemmän kuin perinteisellä kestopigmentointilaitteella tehtynä, joten lopputulos ei aina ole yhtä kestävä. Sen hyviin puoliin kuuluu kuitenkin tavallista 3d-kestopigmentointia luonnollisempi ja huomaamattomampi lopputulos. Microblading -kulmien kesto on ihotyypistä riippuen noin 10-18 kuukautta.

Microblading -pigmentointia on suositeltavaa käydä vahvistamassa 7-12 kk välein. Kun vahvistukseen tulee ajoissa, ei työtä tarvitse aloittaa täysin alusta; tällöin vahvistaminen tulee edullisemmaksi. Katso microblading -hinnasto.

Vanhan pigmentoinnin vahvistus microblading -tekniikalla.

Vanhan pigmentoinnin vahvistus microblading -tekniikalla.

Microblading -tekniikka vanhan kulmapigmentoinnin vahvistamisessa

Milloin microblading -tekniikkaa voidaan käyttää vanhan kulmapigmentoinnin vahvistamiseen tai epäonnistuneen pigmentoinnin korjaamiseen?

 • kun asiakkaan toiveena on saada uudesta pigmentoinnista reilusti vanhaa tummempi

 • kun uudesta pigmentoinnista halutaan vähintään yhtä leveä ja pitkä kuin vanhasta pigmentoinnista

 • kun iholla ei ole huomattavaa määrää arpikudosta

  Lue miten kestopigmentointi ja Microblading eroavat toisistaan.

Satu Huikko

Olen sertifioitu PhiBrows-microblading artisti. Minulla on yli 7 vuoden kokemus kestopigmentoinneista sekä 12 vuoden kokemus meikkaamisesta. Kulmakarvat ovat tärkeä osa kasvoja ja kertovat paljon kantajastaan. Onnistunut kulmapigmentointi vaatii kasvojen muodon ja anatomian syvällistä ymmärtämistä. Kokemus meikkaaja-maskeeraajana sekä kuvataidetausta antavat vankan pohjan niin värien kuin muotojen ymmärtämiselle. Kauniit kulmakarvat ovat intohimoni. Tule konsultointiin kysymään, mitä tekisin juuri sinun kulmakarvoillesi.

Microblading käsitelty kulmakarva.

Microblading käsitelty kulmakarva.

Pigmentointivärit

Microblading -kulmien tekoon käytän Euroopassa valmistettuja Phibrows -värejä ja -kertakäyttöteriä. Phibrowsin pigmentit ovat markkinoiden johtavat sekä laadultaan että turvallisuudeltaan. Värisävyjä löytyy vaaleista tummiin ja kylmistä lämpimiin. Pigmentointivärejä voidaan myös sekoittaa keskenään, joten sopiva vaihtoehto löytyy varmasti jokaiselle.

Käyttämäni Phibrowsin pigmentointivärit eivät muutu haalistuessaan punertaviksi.

Pigmentointi on loistava vaihtoehto erilaisista kosmetiikka-allergioista kärsiville ja herkkäihoisille. Värit eivät sisällä myös raskasmetalleja, joten ne soveltuvat myös nikkeliallergikoille. Värit ovat vegaanisia ja allergiatestattuja eivätkä sisällä yleisimpiä allergeeneja, kuten hajusteita tai hiusten, kulmien ja ripsien värjäyksessä käytettäviä aineita.

Microblading

Microblading

Hoito

Microblading näyttää juuri tehtynä haluttua lopputulosta tummemmalta. Akuutti paranemisvaihe kestää 5-10 päivää ja tänä aikana ylimääräinen väri hilseilee pois. Tuona aikana kulmia kosteutetaan ruven ehkäisemiseksi tarkoitukseen sopivalla voiteella. Kulmat tulee pestä vedellä aamuin illoin. Meikkaaminen, auringon otto, uiminen ja saunominen on kielletty kunnes hilseily on kokonaan loppunut ja iho parantunut.

Microblading -kulmakarvojen hoito ei poikkea tavallisen pigmentoinnin tai tatuoinnin hoitamisesta. Katso tarkemmat hoito-ohjeet.

Lue blogistamme, kuinka valmistautua microblading -käsittelyyn! 

Microblading -kulmat

Microblading -kulmat

Lue alta minkälaisia etuja microbladingilla saadaan:

 • Korostaa kulmakarvoja ja täydentää harvoja karvoja

 • Muotoilee ja korjaa symmetriaa

 • Antaa ryhtiä ja väriä

 • Kulmien muotoilu ja hajakarvojen poisto helpottuu kun kaunis muoto on aina valmiina

 • Kestää rasvoittuvallakin iholla; vähentää meikin korjailun tarvetta

 • Kestää töissä ja harrastuksissa, joissa tavallinen meikki ei pysy

 • Ei varise; sopii työpaikoille, joissa tavallista meikkiä ei voi käyttää

 • Helpottaa meikkaamista tai poistaa meikin tarpeen kokonaan

 • Hyvä valinta asiakkaille, joiden näkö on huono ja meikkaaminen on siksi hankalaa

 • Hyvä valinta asiakkaille, joiden tärisevät kädet vaikeuttavat meikkaamista

 • Mahdollista saada kulmakarvat trauman, syöpähoitojen tai alopecian aiheuttamasta karvan lähdöstä huolimatta

 • Harventaa tai poistaa kestovärjäyksen tarvetta

 • Sopii kestoväriallergisille

 • Sopiii kosmetiikka-allergisille

 • Edullinen facelift: oikealla muodolla saadaan nuorekkuutta ja jopa vuosia pois kasvoilta

<< Siirry hinnastoon