1535953118770.jpg

geelikynnet

Huolitellut kynnet sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Rakennekynsillä saa lisää pituutta tai vaihtoehtoisesti geelillä voidaan ainoastaan vahvistaa omaa luonnonkynttä. Käytämme akryylijauheella vahvistettua geeliä, jossa yhdistyvät joustava rakenne ja kestävyys. Geeli- tai rakennekynsiin on mahdollista luoda kaunis ranskalainen manikyyri tai värilakkaus. Valikoimassa on myös glitter-lakkoja sekä koristeita. Kynnet kannattaa huollattaa noin 3-4 viikon välein.

1538108737387.jpg

geelilakkaus

Geelilakkaus on normaalia kynsilakkaa kestävämpi vaihtoehto. Lakkaus kestää sormen kynsissä noin 3-4 viikkoa ja varpaankynsissä vielä pidempään. Ennen lakkausta kynnet muotoillaan ja kynsinauhat siistitään. Kynsiä voi normaalisti lyhentää kotona viilalla. Geelilakkaus poistetaan siihen tarkoitetulla poistoaineella ja tilalle tehdään uusi lakkaus. Valikoimassa on yli 50 värisävyä sekä ranskalainen manikyyri.

Manikyyri

Voit myös valita perinteisen manikyyrin. Ennen lakkausta kynnet muotoillaan ja kynsinauhat siistitään. Manikyyriä varten suosittelemme tuomaan oman lakan, jotta saat juuri haluamasi värisävyn tai ranskalaisen lakkauksen.

poisto

Geelikynnet ja geelilakkaus kannattaa aina poistattaa ammattilaisen luona, jolloin omat kynnet eivät turhaan rasitu. Emme huolla tai poista akryylikynsiä.

<< Siirry hinnastoon