häät

Tribeautysta löydät saman katon alta hääkampaukset ja -meikit, muiden juhlaan osallistujien ehostautumista unohtamatta. Meiltä saat myös ihonhoidon, ripsienpidennykset, sokeroinnit ja geelilakkaukset sekä kulmien muotoilut ja värjäykset eli kaikki palvelut mitä voit vain kuvitella tarvitsevasi valmistautuessasi elämäsi tärkeimpää päivää varten.

Otamme varauksia kesälle 2020 2.1.2020 alkaen. Emme tarjoa liikkuvia hääpalveluita.

Häähinnasto uudistuu 1.1.2020 alkaen. Katso uudet hinnat alempaa tältä sivulta.

Kuvaaja: Marko Saari Meikki: Satu Huikko / Tribeauty

Kuvaaja: Marko Saari

Meikki: Satu Huikko / Tribeauty

Koemeikki ja -kampaus

Koetöiden tarkoitus on varmistaa, että asiakas, kampaaja sekä meikkaaja ovat samalla aaltopituudella ja poistaa tärkeään päivään kohdistuvaa jännitystä. Koemeikin ja kampauksen ansiosta voit hääpäivän aamuna vain istua alas, ottaa kupin kahvia tai kuplivaa ja heittäytyä varmoin mielin ammattilaistemme käsittelyyn.

Koekampauksessa käydään läpi eri ideoita ja ajatuksia. Ota mielelläsi mukaan inspiraatiokuvia, jotka miellyttävät sinua, jotta voimme yhdessä luoda unelmiesi hääkampauksen. Voit myös lähettää sähköpostia etukäteen toiveistasi tai jos sinulla on kysymyksiä osoitteeseen sabina@tribeauty.fi. Koekampaus ei tule vastaamaan täsmälleen itse hääpäivän kampausta esim. pysyvyydeltään; tarkoituksena on käydä tarvittaessa läpi hieman eri versioita ja kokeilla erilaisia ideoita ja asetelmia. Tällöin ei käytetä yhtä paljon hiuslakkaa ja muita kiinnittäviä aineita kuin itse hääpäivänä. Näin pystymme testaamaan eri vaihtoehtoja, mikäli olet epävarma.

Koemeikissä suunnitellaan tulevat sävyt, muodot sekä meikin voimakkuus.

Koekampaus -ja meikki on hyvä tehdä vasta kun hääpuku, korut ja kukat ovat jo valittu. Suosittelemme koetöiden tekemistä 1-4 viikkoa ennen tärkeää päivää. Kun koekampaus -ja meikki tehdään samana päivänä, saat paremman kuvan tulevasta kokonaisuudesta.  Tässä tapaamisessa voit saada myös erittäin tärkeitä vinkkejä ihon ja hiusten hoitamiseen ammattilaisilta. Myös koemeikkiin, hääkynsiin ja -ripsiin tullessa voit tuoda mukanasi kuvia sinua miellyttävistä tyyleistä. 

HÄÄKAMPAUS

Hääpäivänäsi on äärimmäisen tärkeää, että koet itsesi kauniiksi ja upeaksi, mutta samalla myös omaksi itseksesi. Haluamme siis, että saat hääpäivälle hiukset, jotka ovat juuri sinulle luodut. Kampauksen tulee sopia kantajalleen ja luoda kauniin kokonaisuuden meikin ja mekon kanssa. Korut, kukat tai huntu tuovat aina kampaukseen yksilöllisyyttä, mutta eivät ole pakollisia tai jokaista varten. Hääkampaus kestää koko pitkän päivän yön pikkutunneille asti ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kampauksen ylläpidosta. Koska olemme jo tehneet koekampauksen ja meillä on selkeä suunnitelma voit rentoutua itse hääamuna ja nauttia kupin kahvia tai vaikka kuohuvaa.

HÄÄMEIKKI

Häämeikki on elämäsi tärkein meikki: se viimeistelee häälookisi täydelliseksi. Häämeikin tulee olla kantajansa näköinen. Meikin voimakkuuden on hyvä olla sellainen, että se tuntuu omalta, mutta kestää valokuvauksen sekä katseet; olethan koko juhlien keskipiste.  Ammattilaistemme tekemänä ehostus kestää koko päivän ajan ja voit keskittyä meikin korjailun sijaan elämäsi suurimmasta päivästäsi nauttimiseen.

Jokaisen meikin perustana on hyvin hoidettu iho ja raikas, mutta tarpeeksi peittävä meikkipohja. Älä siis unohda pitää itsestäsi hyvää huolta ja myös rentoutua ennen tärkeää päivää. Me teemme loput!

Hääkampaus: Sabina Laine / Tribeauty Häämeikki: Satu Huikko / Tribeauty Kuvaaja: Vilja Harala

Hääkampaus: Sabina Laine / Tribeauty

Häämeikki: Satu Huikko / Tribeauty

Kuvaaja: Vilja Harala

Hääpalveluiden hinnasto

Hääkampaus 150 € sisältää koekampauksen (1.1.2020 alkaen 155 €)
Häämeikki 135 € sisältää koemeikin (1.1.2020 alkaen 140 €)
Pikakampaus  35 €
Juhlakampaus 75 €
Päivämeikki 60 €
Juhlameikki 75 €Lue lisää hääpalveluistamme blogista.Meikkaus- ja kampauspalvelumme ollessa erittäin suosittuja, emme voi tarjota palveluja liikkeemme ulkopuolella ilman lisäveloitusta. Liikkeessä tehty meikki ja kampaus tulevat siis edullisemmaksi asiakkaalle, sillä matkustamiseen sekä tavaroiden pakkaamiseen ja purkamiseen käytettyä aikaa ei tarvitse veloittaa asiakkaalta.

Voimme myös taata parhaan mahdollisen lopputuloksen kampauksille ja meikeille ainoastaan Helsingin keskustassa sijaitsevassa liiketilassamme, jossa on hyvä työvalaistus ja -ergonomia.  

Valikoimaamme kuuluu Eva Gardenin huulipunat

Valikoimaamme kuuluu Eva Gardenin huulipunat

MORSIAMEN KALENTERI

Kuukausi ennen häitä:

 • Kasvohoito

 • Ripsienpidennysten/volyymiripsien kokeilu, jos olet ensikertalainen

1-4 viikkoa ennen häitä:

 • Koemeikki ja koekampaus

1-2 viikkoa ennen häitä: 

 • Hiusten värjäys ja leikkaus. Koekampaus ja -meikki voidaan tehdä myös tässä yhteydessä.

Hääviikolla:

 • Sokerointi

2-3 päivää ennen häitä:

 • Kynnet

 • Ripsienpidennys, ripsihuolto tai ripsien värjäys

 • Kulmien värjäys ja muotoilu

Hääpäivänä: 

 • Varmista, että koko seurue saapuu paikalle ajoissa

 • Saavu kampaukseen puhtailla ja kuivilla hiuksilla

 • Varmista, että mahdolliset hiuskoristeet ja huntu ovat mukana

 • Käytä kasvovoidetta kasvojen puhdistuksen jälkeen. Saavu meikkiin puhtailla, meikittömillä kasvoilla.

Hääjuhlaan tarvitset mukaan:

 • Hiuslakka

 • Muutama hiuspinni

 • Nenäliinoja

 • Pumpulipuikkoja

 • Puuteripaperi

 • Kivipuuteri

 • Huulipuna ja rajauskynä

 

Lue lisää palveluistamme:

Kulmat ja ripset

Kasvohoidot

Ripsipidennykset ja volyymiripset

Sokerointi

Kynnet

Jalkahoidot