Kasvohoito

1550248952980.jpg

EkoPharma on kotimainen tuotesarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita kuten marjoja ja kasviuutteita. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikkasarja. Kaikki sarjan tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä.

Ekopharman tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteilla ei ole tehty eläinkokeita ja ne sopivat myös vegaaneille.

Marjamatka on sinun matkasi. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti toiveidesi ja ihotyyppisi mukaan, sinun tarvitsee ainoastaan varata aika. Kasvohoito sisältää iho-analyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan, erikoisnaamion sekä ihotyypillesi sopivat voiteet ja seerumin. Kasvohoitoon voit halutessasi saada mekaanisen ihonpuhdistuksen.

Hoito sopii raskaana oleville sekä imettäville. Ekopharman tuotteet sopivat erinomaisesti herkälle iholle, koska sarjasta löytyvät hajusteettomat Herukka-tuotteet. Ilmoitathan mahdolliset allergiat aina varatessasi hoitoaikaa.

 
ekopharma.jpg