Kulmakarvojen kestopigmentointi

Kulmapigmentointi karvatekniikalla

Kulmapigmentointi karvatekniikalla

MITÄ JOS ANTAISIT AMMATTILAISEN TUODA kasvojesI PARHAAT PIIRTEET ESIIN?

Kulmakarvojen kestopigmentointia tehdään Tribeautyssa kolmella eri tekniikalla: koneellisesti karvoja piirtäen, manuaalisesti karvoja piirtäen microblading -tekniikalla sekä Powder Brows -konetekniikalla. Tällä sivulla käsitellään pigmentointikoneella tehtäviä tekniikoita eli karvatekniikkaa sekä Powder Brows -menetelmää. Lisätietoa microblading -palvelusta löydät täältä.

Varaathan ajan konsultointiin, jos et tiedä, mikä tekniikoista soveltuisi parhaiten juuri sinulle. Autan mielelläni valinnassa! Voit varata ajan maksuttomaan konsultointiin puhelimitse numeroon 045-1216696 . Voit varata ajan myös netistä.

Ensimmäinen pigmentointi tehdään aina kaksi kertaa. Tribeautyn hinnat sisältävät myös jälkipigmentoinnin.   

3d- eli Karvatekniikka

Kulmakarvoista saadaan luonnollisen näköiset piirtämällä iholle yksittäisiä ohuita viivoja (karvatekniikka). Viivat pigmentoidaan iholle sellaiseen asentoon, että se mukailee karvojen kasvun suuntaa. Pigmentoitavien karvojen välistä on hyvä näkyä pilkahdus ihoa, jotta lopputulos näyttää hyvältä myös parantumisen jälkeen. Tällä myös 3D pigmentoinniksi kutsutulla tekniikalla tehty pigmentointi näyttää luonnolliselle, vaikka kulmakarvojen kasvu olisikin vähäistä tai vaikkei karvoja olisi ennestään ollenkaan. Karvatekniikalla voi myös helposti täydentää ennestään tuuheita kulmia, jatkaa kulmakarvoja sekä korjata epäsymmetrisyyksiä. Lisäksi se sopii pigmentointien vahvistamiseen vanhan pigmentoinnin kunnosta ja väristä riippuen.

Blogista saat lisätietoa karvatekniikasta!

Tutustu myös entistä luonnollisempaan microblading -pigmentointitekniikkaan tai lue blogistamme, miten microblading eroaa tavallisesta pigmentoinnista.

Kulmapigmentointi puuteritekniikalla

Kulmapigmentointi puuteritekniikalla

Powder Brows eli puuterikulmat

Powder Brows on niin sanottu häivytystekniikka, jolla kulmakarvoihin saadaan pehmeä, puuterimainen lopputulos. Tekniikalla on mahdollista tehdä todella pehmeää ja vaaleaa jälkeä, mutta myös todella näyttävä ja tarkkaan määritelty lopputulos. Powder Brows -tekniikassa koko kulmapigmentointi tehdään häivyttäen eikä kulmakarvoihin tule minkäänlaista ääriviivaa. Puuterikulmissa väri vaalenee häivyttäen kohti kasvojen keskiosaa.

Tekniikka sopii kaikille ihotyypeille hellävaraisuutensa vuoksi, mutta se on erityisen hyvä tekniikka asiakkaille, joilla on rasvoittuva iho ja esimerkiksi ongelmia microbladingin tai koneella tehtyjen 3D -kulmien pysyvyydessä. Puuteritekniikka soveltuu erinomaisesti vanhojen pigmentointien vahvistamiseen ja ei haluttujen sävyjen korjaamiseen.

Kulmien pigmentointi karvatekniikalla.

Kulmien pigmentointi karvatekniikalla.

Kulmien suunnittelu

Huolellinen suunnittelu ennen varsinaisen pigmentoinnin aloittamista on tärkeää onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kulmien suunnittelussa otetaan aina lähtökohdaksi asiakkaan omat odotukset pigmentoinnista, mutta annan ammattilaisena suosituksia väristä ja muodosta. Kulmakarvojen malli suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä kasvojen muotoon ja persoonaan sopivaksi.

Suunnitelma tehdään aina peilin edessä istuma-asennossa. Pigmentointi aloitetaan vasta kun asiakas on hyväksynyt esipiirroksen. Pigmentointi tehdään suoraan mallipiirroksen päälle. Näin varmistetaan, että haluttu muoto todellakin säilyy varsinaista pigmentointia tehdessä.

Lue blogi -postaus kulmapigmentoinnin suunnittelusta.

Jälkipigmentoinnissa kulmia voi esimerkiksi paksuntaa tai pidentää sekä symmetriaa tarpeen mukaan hioa. Jos pigmentoinnin muodon suhteen on erityistoiveita, niin suosittelemme tulemaan konsultointiin etukäteen.

Värin valinta

Lähtökohdaksi värin valintaan otetaan asiakkaan toiveet etenkin tummuusasteen suhteen, mutta lopullinen värivalinta on hyvä jättää ammattilaiselle. Pigmentointia voi tummentaa vielä jälkipigmentoinnissa, mutta ensimmäisellä käsittelykerralla edetään mielummin liian varovasti kuin rohkeasti. Ensimmäisellä kerralla valittuun sävyyn voidaan myös lisätä hieman lämpimiä tai kylmiä sävyjä tarpeen mukaan jälkipigmentoinnissa. Ruskeita ja harmaita sävyjä löytyy useita ja näitä kaikkia voidaan sekoittaa keskenään, joten jokaiselle löytyy varmasti juuri sopiva. Jos pigmentoinnin värin suhteen on erityistoiveita, niin suottelemme tulemaan konsultointiin etukäteen.

Kulmakarvojen kestopigmentointi karvatekniikalla.

Kulmakarvojen kestopigmentointi karvatekniikalla.

Lopulliseen valintaan vaikuttavat:

 • Asiakkaan toiveet

 • Asiakkaan tyyli

 • Luonnollisen kulmakarvan väri

 • Hiusten väri

 • Ihon pohjasävy

 • Ihon paksuus

 • Valittu tekniikka

Lue alta minkälaisia etuja kulmien kestopigmentoinnilla saadaan:

 • Korostaa kulma karvoja

 • Täydentää harvoja karvoja

 • Muotoilee ja korjaa symmetriaa

 • Antaa ryhtiä ja väriä

 • Kulmien muotoilu ja hajakarvojen poisto helpottuu kun kaunis muoto on aina valmiina

 • Kestää rasvoittuvallakin iholla; vähentää meikin korjailun tarvetta

 • Kestää töissä ja harrastuksissa, joissa tavallinen meikki ei pysy

 • Ei varise; sopii työpaikoille, joissa tavallista meikkiä ei voi käyttää

 • Helpottaa meikkaamista tai poistaa meikin tarpeen kokonaan

 • Hyvä valinta asiakkaille, joiden näkö on huono ja meikkaaminen on siksi hankalaa

 • Hyvä valinta asiakkaille, joiden tärisevät kädet vaikeuttavat meikkaamista

 • Mahdollista saada kulmakarvat trauman, syöpähoitojen tai alopecian aiheuttamasta karvan lähdöstä huolimatta

 • Harventaa tai poistaa kestovärjäyksen tarvetta

 • Sopii kestoväriallergisille

 • Sopiii kosmetiikka-allergisille

 • Edullinen facelift: oikealla muodolla saadaan nuorekkuutta ja jopa vuosia pois kasvoilta


Lue milloin kestopigmentointia ei voida tehdä.

Lue eyeliner pigmentoinnista

Lue huulten pigmentoinnista

<< Takaisin

<< Siirry hinnastoon