Meikki ja hiukset: Satu Huikko / Tribeauty Kuvaaja: Lari Heikkilä  Malli: Anna / Paparazzi

Meikki ja hiukset: Satu Huikko / Tribeauty

Kuvaaja: Lari Heikkilä

Malli: Anna / Paparazzi

Kulmien värjäys ja muotoilu

Muotoilulla ja värjäyksellä saadaan kulmakarvoista siistit ja kantajansa kasvoja imartelevan muotoiset. Kulmista huolehtimalla voi saada ulkonäköönsä särmää ja ryhtiä; ne ovat tärkeä osa kasvojen ilmeikkyyttä. Kulmat kertovat persoonallisuudesta ja niillä on iso merkitys tunnetilojen välittämisessä. Oikealla kulmakarvan muodolla voi häivyttää jopa vuosia kasvoilta.

Meiltä löydät sopivia kestovärejä myös vaaleaa sävyä kulmakarvoihinsa haluaville. Kulmien muotoiluun käytämme pinsettejä ja sokerointia. 

Ripsien värjäys

Ripsien värjäys korostaa silmiä hillityllä tavalla ja tuo esiin ripsien luonnollisen kauneuden. Ripsien värjäys on helppo ja huoleton tapa kaunistautua ja mikä parasta: se sopii myös laiskalle meikkaajalle. Näyttävämpää lookkia halutessa voi kokeilla YUMI –ripsien kestotaivutusta yhdistettynä kestovärjäykseen tai ripsienpidennystä

Lue lisää: 

Meikkiopastus kulmakarvoille
Blogijuttu kulmakarvoista
Microblading – pitkäkestoista kulmien muotoilua
Kulmapigmentointi karvatekniikalla – huolettomuutta jopa vuosiksi

Yumi -ripsien kestotaivutus ja eyeliner pigmentointi.

Yumi -ripsien kestotaivutus ja eyeliner pigmentointi.

YUMI™ Lashes – ripsien kestotaivutus

YUMI™ Lashes on ripsien kestotaivutus menetelmä, joka tekee ripsistäsi pidemmän näköiset ja kauniisti kaartuvat. Ripsiin ei käytetä keinotekoisia irto-osia, joten se on hyvä vaihtoehto luonnollista, mutta näyttävää ulkonäköä tavoitellessa. Kestotaivutus tuo omat ripsesi paremmin esille ja avartaa katsetta kauniisti. Näyttävyyden maksimoimiseksi ripset kestovärjätään eikä maskaraakaan välttämättä tarvitse käsittelyn jälkeen käyttää.

Jos ongelmasi on suorat, jäykät, lyhyet tai alaspäin kasvavat ripset on ne mahdollista saada paremmin näkyviksi kestotaivutuksen avulla. Käsittely sopii asiakkaille, jotka toivovat ripsiinsä näyttävyyttä, mutta eivät koe irtoripsiä tai ripsipidennyksiä omakseen. Kestotaivutus sopii myös niille, jotka eivät esimerkiksi ammattinsa vuoksi voi käyttää meikkiä.

Hoito kestää 60-90 minuuttia. Kestotaivutukseen on mahdollista yhdistää ripsien ja/tai kulmien kestovärjäys (sis. kulmien muotoilun). Käsittely suositellaan tehtäväksi 8-12 viikon välein. Käsittelyn tarpeen tiheys riippuu asiakkaan oman ripsen uusiutumistahdista.

Lue blogista lisää ripsien kestotaivutuksesta.

Huomioitavaa:

Ripset eivät vaadi käsittelyn jälkeen erityistä hoitoa, mutta muutama asia on hyvä huomioida

 • Silmämeikkiä ja silmien kastelua on hyvä välttää miellellään seuraavaan päivään asti.

 • Kestoväriallergisille käsittely voidaan tehdä taivutuskäsittely ilman kestovärjäystä. Mainitsethan kaikista kosmetiikka-allergioista ennen käsittelyyn tuloa.

 • Silmien hieromista tulee myös välttää käsittelypäivänä.

 • Suositeltavaa on odottaa 24 tuntia ennen tekoripsien liimaamista.

 • Piilolinssit tulee poistaa hoidon ajaksi.

 • Piilolinssien käyttöä ei suositella seuraavan vuorokauden aikana käsittelystä.

YUMI™ Lashes –käsittelyä ei voida tehdä, jos asiakkaalla on:

 • Silmätulehdus

 • Alopecia

 • Hän on menettänyt ripsensä sädehoidon vuoksi

 • Ripsipidennyskuituja. Paras lopputulos saavutetaan kun viimeisten ripsipidennysten poistamisesta on kulunut ainakin 2 viikkoa.

<< Siirry hinnastoon