5 vinkkiä onnistuneisiin microblading -kulmiin

Houkuttaako suuren suosion saavuttanut microblading? Mitä täytyy ottaa huomioon pigmentointipaikkaa valitessa? Postauksessa käsitellään viittä asiaa, jolla varmistaa onnistunut microblading -lopputulos.

Microblading -kulmat heti ensimmäisen käsittelyn jälkeen.

Microblading -kulmat heti ensimmäisen käsittelyn jälkeen.

Käy etukäteen paikan päällä

Etkö haluaisi tietää etukäteen, kenen annat tatuoida kasvojasi? Kyllä, microblading on tatuointitekniikka. Oikein tehtynä lopputulos kestää noin vuoden. Väärin tehtynä seuraukset voivat kuitenkin olla loppuelämän riesa. Hyödynnä siis mahdollisuus tavata tekijä etukäteen ja anna hänen vakuuttaa Sinut ammattiosaamisestaan. Microbladingin suosio on suorastaan räjähtänyt käsiin kahdessa viime vuodessa ja juuri koulutuksen käyneitä tekijöitä on kauneushoitolat ja parturi-kampaamot pullollaan. Koulutusten taso vaihtelee eikä kaikissa vaadita edes kauneudenhoitoalan koulutusta entuudestaan. Lähes kuka vain voi siis kouluttautua microblading -tekijäksi kaksi päivää kestäneellä kurssilla. Jokainen aloittaa uransa tietenkin jostain, mutta kukaan ei varmasti halua tietämättään joutua harjoituskappaleeksi.

Muista kysyä etukäteen kaikki, mikä vähänkin askarruttaa toimenpiteeseen liittyen.

Konsultointiin otetaan varauksia puhelimitse 045-1216696 tai sähköpostitse satu(at)tribeauty.fi . Voit varata aikasin myös suoraan netistä.

Lähikuvia parantuneista microblading -tekniikalla tehdyistä kulmista. Kuvat on otettu ennen jälkipigmentointia, joten väriä puuttuu vielä sieltä täältä.

Lähikuvia parantuneista microblading -tekniikalla tehdyistä kulmista. Kuvat on otettu ennen jälkipigmentointia, joten väriä puuttuu vielä sieltä täältä.

Tee taustatyö huolella

Pyydä suosituksia. Katso kuvia. Muista myös vertailla eri artistien kuvia keskenään esimerkiksi nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. Työjälkeä on yhtä monenlaista kuin microblading -artistiakin. Microbladingissa tekijän yksilöllinen osaaminen ja käsiala on korostuu, sillä kyseessä on puhtaasti manuaalinen pigmentointitekniikka. Vertailemalla töitä etukäteen varmistut tehneesi ainoan ja oikean valinnan eikä tarvitse olla jälkikäteen kateellinen kaverin upeista 3d-kulmista.


Keskimmäisessä kuvassa microblading heti ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Alimmassa kuvassa parantunut kulma ennen jälkipigmentointia.

Keskimmäisessä kuvassa microblading heti ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Alimmassa kuvassa parantunut kulma ennen jälkipigmentointia.

Pyydä nähdä kuvia parantuneista töistä

Otsikko kertookin tärkeimmän. Parantuneena 3d-pigmentointi näyttää erilaiselle kuin juuri tehtynä. Kulmat ovat vähemmän skarpit ja niistä tulee parantuessaan mattapintaiset. Pigmentoitu karva voi jonkin verran levitä ihossa varsinkin rasvoittuvalla iholla. Lopputulos vaihtelee yksilöllisesti ihotyypin mukaan, joten kuvia on hyvä olla yhtä tai kahta useampia. Työhönsä intohimolla suhtautuva tekijä näyttää portfoliotaan mielellään.

Microblading kulmakarva heti käsittelyn jälkeen.

Microblading kulmakarva heti käsittelyn jälkeen.

Noudata ohjeita

Ensimmäisen viikon ajan kulmat ovat periaatteessa täynnä pieniä haavoja, joten hoito-ohjeita on syytä noudattaa tarkoin. Hoito-ohjeiden noudattaminen on aina asiakkaan vastuulla. Kaikenlainen sooloilu voi johtaa värin huonoon tai epätasaiseen tarttumiseen, ei-toivottuun väri lopputulokseen, ihon tulehtumiseen tai arpikudoksen syntymiseen.

Myös pigmentoinnin ajankohta on syytä valita tarkoin. Esimerkiksi ei ole syytä kiirehtiä ottamaan pigmentointia viikko ennen lomamatkaa aurinkoon sieltä mistä nopeiten saa ajan varatuksi; viehän paraneminen kokonaisuudessaan kuukauden ja jälkipigmentointikin tarvitaan. Lopputulos kestää kasvoilla melko pitkään, joten hyvää kannattaa odottaa. Vaikka se tarkoittaisikin sitä, että valitsemallesi tekijälle on monen kuukauden jonotusaika.

LogoLicious_20181202_121611.jpg


Valitse Phibrows

Miksi? Koska Phibrows Microblading Academy on kuin kulmakarvojen Harvard. Microblading on vaativa taito, jota ei opita kahden päivän kurssilla. Ainutlaatuisen oppimismenetelmän ansiosta voit luottaa aina laadukkaaseen microblading lopputulokseen kun valitset Phibrows -artistin. Vain noin 60 %:lle Phibrows kurssille osallistuneista myönnetään sertifikaatti.

Phibrowsin värit ovat markkinoiden parhaat sekä laadultaan että turvallisuudeltaan. Phibrowsin värejä käytettäessä ei tarvitse pelätä sinisiä tai punaisia kulmakarvoja. Värit eivät sisällä myöskään raskasmetalleja, kuten allergisoivaa nikkeliä.


Lue lisää

Miten valita pigmentointipaikka?
Mitä eroa on kestopigmentoinnilla ja microbladingilla?
Microblading -tekniikasta
Kuinka valmistautua pigmentointiin?
Milloin pigmentoinnin konsultointiin?
Lue epäonnistuneiden pigmentointien korjauksista